Mašnica poklon dućan

Za najljepše uspomene.

Mašnicapokloni.com je internet trgovina tvrtke Mašnica poklon dućan d.o.o. osnovana 2017. godine a osim internet trgovine imamo i poslovnicu u centru Dugog Sela - 20 min od centra Zagreba.

Od samih početaka okrenuti smo vlastitoj proizvodnji: kutije, okviri, lampe, vaze, satovi, setovi čaša i bokala, pića, pregače, pljoske, krigle, šalice, majice, dječji body, notesi, kemijske olovke, privjesci ali i bogatoj raznovrsnoj ponudi poklona :kožne muške i ženske galanterije, marama, velikog izbora nakita, prirodne kozmetike, šaljivog programa, sakralni program - čak i za one sa nafinijim ukusom.

Posebni smo jer u ponudi redovno imamo veliki izbor poklona i poklon paketa  za rođendane, imendane, posjete, godišnjice, djevojačke, vjenčanja, rođenja, krštenja, pričesti krizme, zaređenja i slično. Uz poklone u ponudi imamo balone i balon dekoracije na zrak i helij svih veličina i oblika.

Od početka smo okrenuti bogatom izboru ali i kvalitetnim i ručno rađenim proizvodima koje na kraju lijepo zapakiramo sa našim unikatnim mašnicama što je prepoznato i od strane vas, naših kupaca.

Uvijek radimo na tome da budemo bolji i pristupačniji stoga imamo mogućnost personalizirati veliki dio našeg asortimana pa nam se slobodno obratite kako bi posebno za vas pripremili predivan unikatan poklon - jer svi smo mi unikati stoga zaslužujemo i takav pristup.

Zašto kupovati u Mašnica pokloni?

Našim kupcima nudimo:

- 100% sigurnu kupovinu
- Brzu i sigurnu isporuku(2-7 dana)
- Podršku kupcima (info@masnicapokloni.com)
- Brzo rješavanje reklamacija i povrata (info@masnicapokloni.com)